IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання курсового проєкту з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології”

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Кальченко, В. В.
dc.contributor.author Пасов, Г. В.
dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.date.accessioned 2022-12-02T11:34:51Z
dc.date.available 2022-12-02T11:34:51Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26302
dc.description Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання курсового проєкту з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” / Укл. : В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 53 с. en_US
dc.description.abstract Виконання та захист курсового проекту – один з основних видів атестації здобувачів вищої освіти (ЗВО), метою якої є встановлення відповідності засвоєних здобувачами вищої освіти рівня та обсягу знань, умінь, інших компетентностей вимогам стандартів вищої освіти. Захист курсового проєкту особами здійснюється перед екзаменаційною комісією. Керівництво курсовим проєктом здійснюється кваліфікованими науково-педагогічними працівниками (НПП). Організація і контроль за процесом підготовки й захисту покладаються на завідуюча кафедри. Тематика курсових проєктів щорічно коригується з урахуванням розвитку відповідної галузі, потреб регіону, набутого на кафедрах досвіду, побажань роботодавців і рекомендацій екзаменаційної комісії (ЕК). Відповідальність за правильність прийнятих рішень, обґрунтувань, розрахунків та якість оформлення курсового проекту несе ЗВО. Курсовий проєкт, який не відповідає вимогам щодо змісту та оформлення, написана без дотримання затвердженого календарного плану, не містить матеріалів конкретної теми, обґрунтованих висновків, до захисту не допускається. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання курсового проєкту з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record