Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Савенко, А. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-01-17T09:50:10Z | |
dc.date.available | 2023-01-17T09:50:10Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26566 | |
dc.description | Савенко, А. В. Підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі в умовах військової агресії : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / А. В. Савенко ; керівник роботи С. В. Повна ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра менеджменту та державної служби. – Чернігів, 2022. – 78 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – процес підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі в умовах військової агресії Предмет дослідження – теоретичні та практичні аспекти процесу підвищення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі в умовах військової агресії. Метою роботи є огляд ринку молокопереробної галузі як в середині країни так і на міжнародному ринку, а також його порівняння в період до війни та в період війни і розробка проектних пропозицій підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі. Методи дослідження –статистичний, аналіз, порівняння, вивчення теоретичного матеріалу | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність підприємства | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | uk_UA |
dc.subject | молокопереробна галузь | uk_UA |
dc.subject | сompetitiveness | uk_UA |
dc.subject | competitiveness of the enterprise | uk_UA |
dc.subject | competitiveness of products | uk_UA |
dc.subject | dairy industry | uk_UA |
dc.title | Підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі в умовах військової агресії | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |