Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Волкова, Р. М. | |
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.contributor.author | Хребтань, О. Б. | |
dc.contributor.author | Іваненко, К. М. | |
dc.date.accessioned | 2023-02-13T12:41:02Z | |
dc.date.available | 2023-02-13T12:41:02Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26828 | |
dc.description | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання кваліфікац. роботи для здобувачів вищ.ї освіти за освіт. програмою "Харчові технології та інженерія" (освіт. ступінь бакалавр) / уклад.: Р. М. Волкова, О. Л. Гуменюк, О. Б. Хребтань, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 49 c. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Харчові технології та інженерія» є заключним етапом підготовки фахівців за спеціальністю 181 – Харчові технології. Виконання та захист кваліфікаційної роботи є одним із основних видів атестації здобувачів вищої освіти (ЗВО), метою якої є встановлення відповідності засвоєних здобувачами вищої освіти рівня та обсягу знань, умінь, інших компетентностей вимогам стандартів вищої освіти. Під час виконання кваліфікаційної роботи ЗВО набуває або розширює наступні компетентності: ЗК 1. Знання і розуміння предметної області та професійної діяльності ЗК 5. Здатність до пошуку та аналізу інформації з різних джерел ЗК 8. Здатність працювати автономно ФК 9. Здатність проектувати нові або модернізувати діючі виробництва (виробничі дільниці). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |