dc.contributor.author |
Хребтань, О. Б.
|
|
dc.contributor.author |
Гуменюк, О. Л.
|
|
dc.contributor.author |
Іваненко, К. М.
|
|
dc.contributor.author |
Волкова, Р. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-02-13T12:59:25Z |
|
dc.date.available |
2023-02-13T12:59:25Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26829 |
|
dc.description |
Ознайомча практика : метод. вказівки для здобувачів перш. рівня вищ. освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освіт.-проф. програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання / уклад.: О. Б. Хребтань, О. Л. Гуменюк, К. М. Іваненко, Р. М. Волкова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 25 c. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Ознайомча практика в освітній програмі «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти розрахована на 2 тижня (3 кредити, 90 годин) і передбачена навчальним планом на першому курсі у другому семестрі.
Передумовою проходження здобувачами вищої освіти ознайомчої практики є успішне засвоєння таких дисциплін: «Хімія в харчових технологіях», «Основи фізіології та гігієни харчування», «Інженерна та комп’ютерна графіка», «Технологія води і водопідготовки харчових виробництв», «Охорона навколишнього середовища», «Основи академічного письма», «Інформатика, комп’ютерні мережі та телекомунікації». |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання |
uk_UA |
dc.type |
Learning Object |
uk_UA |