IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Хребтань, О. Б.
dc.contributor.author Волкова, Р. М.
dc.contributor.author Іваненко, К. М.
dc.date.accessioned 2023-02-13T13:22:31Z
dc.date.available 2023-02-13T13:22:31Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26830
dc.description Технологічна практика : метод. вказівки для здобувачів перш. рівня вищ. освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" / уклад.: О. Б. Хребтань, Р. М. Волкова, К. М. Іваненко. - Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 32 с. uk_UA
dc.description.abstract Технологічна практика (ОК28) є невід’ємною частиною навчального процесу за спеціальністю 181 Харчові технології, галузі знань 18 – Виробництво та технології. Програма технологічної практики для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології розроблена на основі: Закону України «Про вищу освіту» № 1556-VII, від 01.07.2014 р. (поточна редакція від 16.09.2022 р., стаття 51); Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 93 від 08.04.1993р.(поточна редакція від 20.12.1994 р.); Положення про проведення практики здобувачів вищої освіти Національного університету «Чернігівська політехніка» № 26, від 31.08.2020 р. та Положення про поточне та підсумкове оцінювання знань здобувачів вищої освіти Національного університету «Чернігівська політехніка» № 26, від 31.08.2020 р. (із змінами, внесеними згідно з рішенням Вченої ради та наказом ректора № 220/ВС від 30.06.2022). Згідно з навчальним планом технологічна практика проводиться на харчових підприємствах Чернігівської області в 6 семестрі та триває 4 тижні. Загальний обсяг годин, що відводиться на технологічну практику становить 90 годин (3 кредити ECTS). uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу