dc.contributor.author |
Хребтань, О. Б.
|
|
dc.contributor.author |
Гуменюк, О. Л.
|
|
dc.contributor.author |
Іваненко, К. М.
|
|
dc.contributor.author |
Волкова, Р. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-02-13T14:06:46Z |
|
dc.date.available |
2023-02-13T14:06:46Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26831 |
|
dc.description |
Переддипломна практика : метод. вказівки для здобувачів перш. рівня вищ. освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освіт.-проф. програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання / уклад.: О. Б. Хребтань, О. Л. Гуменюк, К. М. Іваненко, Р. М. Волкова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехнік"», 2022. – 29 c. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Переддипломна практика відноситься до обов’язкових компонент (ОК29) освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» циклу практичної підготовки, після захисту якої розпочинається виконання кваліфікаційної роботи бакалавра. Саме під час переддипломної практики здобувачі вищої освіти накопичують необхідний теоретичний та практичний матеріал, виконують індивідуальні завдання за темою кваліфікаційної роботи.
В Методичних вказівках представлений алгоритм організації та проведення переддипломної практики, вказівки для керівників та студентів, зміст звіту з практики, порядок його оформлення та захисту. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання |
uk_UA |
dc.type |
Learning Object |
uk_UA |