ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лузіна, Н. С.
dc.date.accessioned 2023-03-09T09:28:23Z
dc.date.available 2023-03-09T09:28:23Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26947
dc.description Харчові технології : рекомендаційний покажчик / уклад. Н. С. Лузіна. – Чернігів : Наукова бібліотека НУ "Чернігівська політехніка", 2023. – 64 с. uk_UA
dc.description.abstract Рекомендаційний покажчик містить інформацію щодо наукових видань, навчальної, методичної літератури з фонду Наукової бібліотеки за темою «Харчові технології» та посилання на вебресурси, що висвітлюють дані питання (наукові періодичні видання, виробничі журнали, електронні підручники, навчальні фільми, інформація в наукометричних базах даних, сайт Наукової бібліотеки Національного університету «Чернігівська політехніка»). Покажчик розрахований на допомогу навчальному процесу і може бути корисним студентам у процесі навчання та викладачам у науково-методичній і викладацькій діяльності. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Харчові технології : рекомендаційний покажчик uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу