Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ющенко, Н. Ф. | |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.date.accessioned | 2023-04-10T08:50:33Z | |
dc.date.available | 2023-04-10T08:50:33Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27094 | |
dc.description | Ющенко, Н. Ф. Використання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктів / Н. Ф. Ющенко, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 242. | uk_UA |
dc.description.abstract | В останні роки стрімко зростає попит на високоякісні харчові продукти. Через погіршення якості сировини та змінні зовнішні чинники вчені зосередились на нетеплових методах обробки, які є альтернативою традиційним тепловим методам. Цей підхід дозволяє подовжити термін зберігання харчової продукції без втрати харчової цінності. Розробка технологій з застосуванням безконтактних способів впливу є актуальним завданням оскільки дозволяє зберегти екологічність процесів та може принести значний економічний і соціальний ефект. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Використання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |