ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Хребтань, О. Б.
dc.contributor.author Волкова, Р. М.
dc.date.accessioned 2023-04-10T08:54:24Z
dc.date.available 2023-04-10T08:54:24Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27095
dc.description Хребтань, О. Б. Застосування ресторанних технологій під час війни / О. Б. Хребтань, Р. М. Волкова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 246-248. uk_UA
dc.description.abstract Саме в цей важкий і трагічний для нашої країни час, заклади ресторанного господарства стали одними з тих, хто забезпечив і продовжує забезпечувати гуманітарну стабільність нашої країни. Сьогодні, велика кількість вітчизняних закладів ресторанного господарства суттєво змінили свої технології і меню. Головним завданням стало застосування таких технологій приготування їжі, які б забезпечили швидке, якісне і повноцінне харчування людей як на відстані (доставка їжі військовим, лікарням, літнім людям), так і тим, хто не має можливості приготувати їжу (переселенці; сім’ї, у яких було зруйноване житло тощо). uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Застосування ресторанних технологій під час війни uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу