IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Використання САПР при впровадженні системи аналізу ризиків та критичних точок контролю

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Барбаш, М. І.
dc.date.accessioned 2023-04-10T09:09:25Z
dc.date.available 2023-04-10T09:09:25Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27099
dc.description Барбаш, М. І. Використання САПР при впровадженні системи аналізу ризиків та критичних точок контролю / М. І. Барбаш // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 111-112. uk_UA
dc.description.abstract До 20 вересня 2019 року заклади освіти, які надають послуги з харчування, українські підприємства харчової галузі мали впровадити систему управління безпечністю харчування Hazard Analysis and Critical Control Points (НАСРР), розроблену Всесвітньою організацією охорони здоров’я (WHO) та FAO (Food and Agriculture Organization ofther United Nations) та постійно підтримувати функціонування її головних принципів шляхом ідентифікації та контролю небезпечних чинників. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Використання САПР при впровадженні системи аналізу ризиків та критичних точок контролю uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу