dc.contributor.author |
Лапицька, Н. В.
|
|
dc.contributor.author |
Борисюк, К. Г.
|
|
dc.contributor.author |
Мозгова, К. А.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-04-21T11:33:37Z |
|
dc.date.available |
2023-04-21T11:33:37Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27307 |
|
dc.description |
Лапицька Н. В. Виробництво збагаченого сливового пюре для харчування військових / Н. В. Лапицька, К. Г. Борисюк, К. А. Мозгова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 220-221. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Враховуючи ситуацію в Україні на сьогоднішній день слід подбати про повноцінне, збалансоване харчування для військових. Потрібно врахувати той факт, що військові, які знаходяться на завданні, не можуть споживати овочі, фрукти, ягоди та пюре з них у кількостях, необхідних для збереження їх здоров’я. У зв’язку з цим, актуальним питанням є розробка продуктів, що будуть мати зручне фасування, зберігатися протягом тривалого часу без зниження показників якості й при цьому забезпечувати організм корисними речовинами. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Виробництво збагаченого сливового пюре для харчування військових |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |