Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лапицька, Н. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Борисюк, К. Г.![]() |
|
dc.contributor.author | Мозгова, К. А.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-04-21T11:33:37Z | |
dc.date.available | 2023-04-21T11:33:37Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27307 | |
dc.description | Лапицька Н. В. Виробництво збагаченого сливового пюре для харчування військових / Н. В. Лапицька, К. Г. Борисюк, К. А. Мозгова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 220-221. | uk_UA |
dc.description.abstract | Враховуючи ситуацію в Україні на сьогоднішній день слід подбати про повноцінне, збалансоване харчування для військових. Потрібно врахувати той факт, що військові, які знаходяться на завданні, не можуть споживати овочі, фрукти, ягоди та пюре з них у кількостях, необхідних для збереження їх здоров’я. У зв’язку з цим, актуальним питанням є розробка продуктів, що будуть мати зручне фасування, зберігатися протягом тривалого часу без зниження показників якості й при цьому забезпечувати організм корисними речовинами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Виробництво збагаченого сливового пюре для харчування військових | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |