IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Застосування системи НАССР при виготовленні хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чорна, О. Р.
dc.contributor.author Байцар, Р. І.
dc.date.accessioned 2023-04-21T11:50:42Z
dc.date.available 2023-04-21T11:50:42Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27311
dc.description Чорна, О. Р. Застосування системи НАССР при виготовленні хлібобулочних виробів / О. Р. Чорна, Р. І. Байцар // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 226-228. uk_UA
dc.description.abstract Еволюція стандартів безпеки та якості харчових продуктів дозволила збільшити очікування споживачів, викликати довіру споживача, що продукти є безпечними та придатними для споживання. Безпека харчових продуктів визначається як їжа, яка не несе загрози здоров’ю споживачу, незалежно від того, чи використовується вона за призначенням. Тому дуже важливо створення та впровадження системи безпеки харчової продукції. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Застосування системи НАССР при виготовленні хлібобулочних виробів uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу