dc.contributor.author |
Хлібишин, Ю. Я.
|
|
dc.contributor.author |
Почапська, І. Я.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-04-21T12:05:12Z |
|
dc.date.available |
2023-04-21T12:05:12Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27314 |
|
dc.description |
Хлібишин, Ю. Я. Використання яблучної сировини у виробництві алкогольних напоїв / Ю. Я. Хлібишин, І. Я. Почапська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 232-233. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження була оцінка вітчизняних сортів яблук на придатність для виробництва напоїв типу сидр і кальвадос, а також оцінка якості отриманих напоїв з точки зору придатності для безпосереднього споживання та для виробництва кальвадосу. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Використання яблучної сировини у виробництві алкогольних напоїв |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |