IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Використання яблучної сировини у виробництві алкогольних напоїв

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Хлібишин, Ю. Я.
dc.contributor.author Почапська, І. Я.
dc.date.accessioned 2023-04-21T12:05:12Z
dc.date.available 2023-04-21T12:05:12Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27314
dc.description Хлібишин, Ю. Я. Використання яблучної сировини у виробництві алкогольних напоїв / Ю. Я. Хлібишин, І. Я. Почапська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 232-233. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження була оцінка вітчизняних сортів яблук на придатність для виробництва напоїв типу сидр і кальвадос, а також оцінка якості отриманих напоїв з точки зору придатності для безпосереднього споживання та для виробництва кальвадосу. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Використання яблучної сировини у виробництві алкогольних напоїв uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record