dc.contributor.author |
Праховнік, Н. А.
|
|
dc.contributor.author |
Землянська, О. В.
|
|
dc.contributor.author |
Арламов, О. Ю.
|
|
dc.contributor.author |
Волков, В. А.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-04-21T12:43:08Z |
|
dc.date.available |
2023-04-21T12:43:08Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27323 |
|
dc.description |
Праховнік, Н. А. Безпека праці в кондитерському цеху компанії «АВК» / Н. А. Праховнік, О. В. Землянська, О. Ю. Арламов, В. А. Волков // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 243-244. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Одним з найбільших виробників кондитерської продукції в Україні є компанія «АВК», до складу якої входить 3 фабрики, на яких виробництвом солодкої продукції «АВК» займається понад 7 тис. працівників. Головним ядром конкурентоздатності компанії, яка випускає третину шоколадних цукерок в Україні, є якість виробленої продукції, яка визнана у світі й створюється на потужностях високого рівня безпеки. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Безпека праці в кондитерському цеху компанії «АВК» |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |