ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Праховнік, Н. А.
dc.contributor.author Землянська, О. В.
dc.contributor.author Арламов, О. Ю.
dc.contributor.author Волков, В. А.
dc.date.accessioned 2023-04-21T12:43:08Z
dc.date.available 2023-04-21T12:43:08Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27323
dc.description Праховнік, Н. А. Безпека праці в кондитерському цеху компанії «АВК» / Н. А. Праховнік, О. В. Землянська, О. Ю. Арламов, В. А. Волков // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 243-244. uk_UA
dc.description.abstract Одним з найбільших виробників кондитерської продукції в Україні є компанія «АВК», до складу якої входить 3 фабрики, на яких виробництвом солодкої продукції «АВК» займається понад 7 тис. працівників. Головним ядром конкурентоздатності компанії, яка випускає третину шоколадних цукерок в Україні, є якість виробленої продукції, яка визнана у світі й створюється на потужностях високого рівня безпеки. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Безпека праці в кондитерському цеху компанії «АВК» uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу