dc.contributor.author |
Самохвалова, О. В.
|
|
dc.contributor.author |
Касабова, К. Р.
|
|
dc.contributor.author |
Бабаєв, С. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-04-21T12:55:54Z |
|
dc.date.available |
2023-04-21T12:55:54Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27327 |
|
dc.description |
Самохвалова, О.В. Сучасні тенденції у технології виробництва та зберігання лукуму /
О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова , С.О. Бабаєв // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 250 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Східні солодощі типу м’яких цукерок виготовляють шляхом додавання в цукеркові маси (вершкова, цукрова помади, збивна та желейна маси) подрібнених горіхів, родзинок, цукатів. Солодощами цієї групи є нуга, халва, лукуми, тощо. Серед усього різноманіття кондитерських виробів набув популярності та привертає увагу такий виріб як лукум. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Сучасні тенденції у технології виробництва та зберігання лукуму |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |