IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Сучасні тенденції у технології виробництва та зберігання лукуму

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Самохвалова, О. В.
dc.contributor.author Касабова, К. Р.
dc.contributor.author Бабаєв, С. О.
dc.date.accessioned 2023-04-21T12:55:54Z
dc.date.available 2023-04-21T12:55:54Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27327
dc.description Самохвалова, О.В. Сучасні тенденції у технології виробництва та зберігання лукуму / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова , С.О. Бабаєв // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 250 uk_UA
dc.description.abstract Східні солодощі типу м’яких цукерок виготовляють шляхом додавання в цукеркові маси (вершкова, цукрова помади, збивна та желейна маси) подрібнених горіхів, родзинок, цукатів. Солодощами цієї групи є нуга, халва, лукуми, тощо. Серед усього різноманіття кондитерських виробів набув популярності та привертає увагу такий виріб як лукум. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Сучасні тенденції у технології виробництва та зберігання лукуму uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record