Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Касабова, К. Р.![]() |
|
dc.contributor.author | Бабаєв, С. О.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-04-21T12:55:54Z | |
dc.date.available | 2023-04-21T12:55:54Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27327 | |
dc.description | Самохвалова, О.В. Сучасні тенденції у технології виробництва та зберігання лукуму / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова , С.О. Бабаєв // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 250 | uk_UA |
dc.description.abstract | Східні солодощі типу м’яких цукерок виготовляють шляхом додавання в цукеркові маси (вершкова, цукрова помади, збивна та желейна маси) подрібнених горіхів, родзинок, цукатів. Солодощами цієї групи є нуга, халва, лукуми, тощо. Серед усього різноманіття кондитерських виробів набув популярності та привертає увагу такий виріб як лукум. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Сучасні тенденції у технології виробництва та зберігання лукуму | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |