IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Особливості харчування у процесі фізичної реабілітації

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Черняков В. В., /
dc.contributor.author Майдіков, Ю. Л.
dc.contributor.author Пономаренко, Н. П.
dc.date.accessioned 2023-06-05T06:56:59Z
dc.date.available 2023-06-05T06:56:59Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27807
dc.description Chernіakov, Volodymyr. Nutritional features in the process of physical rehabilitation / Volodymyr Cherniakov, Yurii Maidikov, Nataliia Ponomarenko // Physical culture and sport in harmoniously developed personality formation : мonograph. - Opole : Publishing House. WSZiA, 2021. - Р. 203-212. uk_UA
dc.description.abstract Сутність фізичної реабілітації полягає насамперед у відновленні здоров’я, функціонального стану та працездатності, що виникли внаслідок хвороби, травмування, впливу фізичних, хімічних чи інших соціальних факторів. Провідною метою процесу фізичної реабілітації є ефективне відновлення або компенсація фізичних можливостей та інтелектуальних здібностей, підвищення функціонального стану організму, поліпшення рівня фізичних якостей, психоемоційної стабільності та адаптивних резервів людського організму засобами та методами фізичної культури, елементами спортивної підготовки, масажем, фізіотерапією та природними факторами. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Opole : Publishing House. WSZiA uk_UA
dc.title Особливості харчування у процесі фізичної реабілітації uk_UA
dc.title.alternative Nutritional features in the process of physical rehabilitation uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record