dc.contributor.author |
Бусел, О. В.
|
|
dc.contributor.author |
Гуменюк, О. Л.
|
|
dc.contributor.author |
Іваненко, К. М.
|
|
dc.contributor.author |
Пасов, Г. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-06-09T10:19:14Z |
|
dc.date.available |
2023-06-09T10:19:14Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28054 |
|
dc.description |
Бусел, О. В. Особливості використання розробленого сушильного агрегату для гарбузового насіння / О. В. Бусел, О. Л. Гуменюк, К. М. Іваненко, Г. В. Пасов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 311-313. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Гарбузові технології – один із, відносно, нових напрямків харчової промисловості. Вважається, що гарбуз – це корінна рослина в українській культурі, тому вирощування саме цих плодів є невід’ємною частиною ведення сільського господарства. Основним джерелом цікавості у вирощуванні гарбузів є їх цінне насіння, багате на вітаміни групи В, фолієву кислоту, жири, вуглеводи та мінерали, в тому числі кальцій, магній, залізо. Відомо, що збагачені гарбузовим насінням чи шротом (порошком) кондитерські чи хлібобулочні вироби характеризуються підвищеною харчовою цінністю та відмінними смаковими якостями. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Особливості використання розробленого сушильного агрегату для гарбузового насіння |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |