IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Особливості використання розробленого сушильного агрегату для гарбузового насіння

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Бусел, О. В.
dc.contributor.author Гуменюк, О. Л.
dc.contributor.author Іваненко, К. М.
dc.contributor.author Пасов, Г. В.
dc.date.accessioned 2023-06-09T10:19:14Z
dc.date.available 2023-06-09T10:19:14Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28054
dc.description Бусел, О. В. Особливості використання розробленого сушильного агрегату для гарбузового насіння / О. В. Бусел, О. Л. Гуменюк, К. М. Іваненко, Г. В. Пасов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 311-313. uk_UA
dc.description.abstract Гарбузові технології – один із, відносно, нових напрямків харчової промисловості. Вважається, що гарбуз – це корінна рослина в українській культурі, тому вирощування саме цих плодів є невід’ємною частиною ведення сільського господарства. Основним джерелом цікавості у вирощуванні гарбузів є їх цінне насіння, багате на вітаміни групи В, фолієву кислоту, жири, вуглеводи та мінерали, в тому числі кальцій, магній, залізо. Відомо, що збагачені гарбузовим насінням чи шротом (порошком) кондитерські чи хлібобулочні вироби характеризуються підвищеною харчовою цінністю та відмінними смаковими якостями. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Особливості використання розробленого сушильного агрегату для гарбузового насіння uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record