Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бусел, О. В. | |
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.contributor.author | Іваненко, К. М. | |
dc.contributor.author | Пасов, Г. В. | |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T10:19:14Z | |
dc.date.available | 2023-06-09T10:19:14Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28054 | |
dc.description | Бусел, О. В. Особливості використання розробленого сушильного агрегату для гарбузового насіння / О. В. Бусел, О. Л. Гуменюк, К. М. Іваненко, Г. В. Пасов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 311-313. | uk_UA |
dc.description.abstract | Гарбузові технології – один із, відносно, нових напрямків харчової промисловості. Вважається, що гарбуз – це корінна рослина в українській культурі, тому вирощування саме цих плодів є невід’ємною частиною ведення сільського господарства. Основним джерелом цікавості у вирощуванні гарбузів є їх цінне насіння, багате на вітаміни групи В, фолієву кислоту, жири, вуглеводи та мінерали, в тому числі кальцій, магній, залізо. Відомо, що збагачені гарбузовим насінням чи шротом (порошком) кондитерські чи хлібобулочні вироби характеризуються підвищеною харчовою цінністю та відмінними смаковими якостями. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Особливості використання розробленого сушильного агрегату для гарбузового насіння | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |