IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Методи інтенсифікації процесу бродіння хлібобулочних напівфабрикатів. Використання електромагнітних випромінювань

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Легейда, А. В.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2023-06-09T11:27:53Z
dc.date.available 2023-06-09T11:27:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28062
dc.description Легейда, А. В. Методи інтенсифікації процесу бродіння хлібобулочних напівфабрикатів. Використання електромагнітних випромінювань / А. В. Легейда, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 323-324. uk_UA
dc.description.abstract Основними факторами, що впливають на якісні показники хлібобулочних виробів, є вид сировини та її якість, стан матеріально-технічної бази хлібопекарського підприємства, технологія виготовлення. Тому актуальності набуває питання підвищення якості продукції в умовах існуючих підприємств, без значних матеріальних вкладень в технологічну базу. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Методи інтенсифікації процесу бродіння хлібобулочних напівфабрикатів. Використання електромагнітних випромінювань uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу