IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Застосування гарбузового шроту та стевіазоїду в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Курочка, А. М.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2023-06-09T11:34:53Z
dc.date.available 2023-06-09T11:34:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28063
dc.description Курочка, А. М. Застосування гарбузового шроту та стевіазоїду в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення / А. М. Курочка, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 325-327. uk_UA
dc.description.abstract Наукове обґрунтування, розроблення і впровадження технологій хлібобулочних виробів задля збереження здоров’я населення, збільшення тривалості та підвищення якості життя, з використанням функціональних інгредієнтів природного походження є актуальним питанням наукового співтовариства в галузі харчових технологій. Перспективним, з цього погляду, є використання гарбузового шроту та підсолоджувачів природного походження (екстракт стевії) в технології хлібобулочних виробництв. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Застосування гарбузового шроту та стевіазоїду в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record