Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Курочка, А. М.![]() |
|
dc.contributor.author | Денисова, Н. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-06-09T11:34:53Z | |
dc.date.available | 2023-06-09T11:34:53Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28063 | |
dc.description | Курочка, А. М. Застосування гарбузового шроту та стевіазоїду в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення / А. М. Курочка, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 325-327. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наукове обґрунтування, розроблення і впровадження технологій хлібобулочних виробів задля збереження здоров’я населення, збільшення тривалості та підвищення якості життя, з використанням функціональних інгредієнтів природного походження є актуальним питанням наукового співтовариства в галузі харчових технологій. Перспективним, з цього погляду, є використання гарбузового шроту та підсолоджувачів природного походження (екстракт стевії) в технології хлібобулочних виробництв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Застосування гарбузового шроту та стевіазоїду в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |