Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | |
dc.contributor.author | Касабова, К. Р. | |
dc.contributor.author | Бабаєв, С. О. | |
dc.date.accessioned | 2023-06-09T12:05:44Z | |
dc.date.available | 2023-06-09T12:05:44Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28075 | |
dc.description | Самохвалова, О. В. Плодоовочева паста як функціональний інгредієнт у технології рахат-лукуму / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. О. Бабаєв // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 360-361. | uk_UA |
dc.description.abstract | За останні роки у всьому світі зростає кількість споживачів, які піклуються про своє здоров’я, обираючи продукти харчування з «чистою етикеткою» чи функціонального призначення. Цукристі кондитерські вироби за рахунок значного вмісту цукру характеризуються високою калорійністю та відмінними споживчими якостями. Проте, попит на здорові продукти харчування змінює напрям у бік розробки функціональних кондитерських виробів, особливо тих, що пов’язані з імунною та серцево-судинною системами. Пастильно-мармеладі вироби мають деякі переваги перед ішими цукристим кондитерськими виробами за рахунок навяності у складі фруктового пюре, але і недоліки, а саме наявність барвників та ароматизаторів, що імітують натуральні, та висока кількість цукру, що погано впливаєна здоров’я людини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Плодоовочева паста як функціональний інгредієнт у технології рахат-лукуму | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |