ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Verbytskyi, S.
dc.contributor.author Borsoliuk, L.
dc.contributor.author Patsera, N.
dc.date.accessioned 2023-06-09T12:15:48Z
dc.date.available 2023-06-09T12:15:48Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28080
dc.description Verbytskyi, S.Enhanced production technology of restructured meat products with the use of a microcutter / S. Verbytskyi, L. Borsoliuk, N. Patsera // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 356-357. uk_UA
dc.description.abstract Comminuting raw meats is among the most important processes for the production of restructured meat products – boiled sausages, frankfurters, pâtés, etc. On the one hand, the comminuting process of raw meats ensures the sensorial properties of the product acceptable to consumers, on the other hand it significantly increases the energy intensity of the production process as a whole. uk_UA
dc.language.iso en uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Enhanced production technology of restructured meat products with the use of a microcutter uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу