IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Технологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.contributor.author Іваненко, К. М.
dc.date.accessioned 2023-07-05T12:13:46Z
dc.date.available 2023-07-05T12:13:46Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28347
dc.description Технологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів : метод. вказ. до виконання курс. роботи для здобувачів перш.(бакалавр.) рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / уклад.: Ж. В. Замай, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 29 с. uk_UA
dc.description.abstract Мета курсової роботи з курсу «Технологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів»– поглиблення і закріплення теоретичних знань, отриманих в результаті вивчення спеціальних дисциплін, застосування цих знань для комплексного вирішення конкретного інженерного завдання. Курсове проектування є важливим для розвитку вміння вирішувати багатофакторні виробничі ситуації на практиці, використовуючи теоретичні знання, аналізувати конкретну проблемну ситуацію на підприємстві. Завдання курсового проектування полягають у поглибленні знань й практичних умінь проектування технологічних процесів на підприємствах молочної галузі. Курсова робота дає здобувачам вищої освіти можливість навчитися грамотно проектувати підприємства молочної промисловості, правильно вибирати технологічні схеми переробки сировини; виконувати продуктові розрахунки, підбирати технологічне обладнання. Для виконання курсової роботи здобувач ВО повинен знати якість вихідної сировини, вміти користуватись спеціальною літературою, довідниковою та нормативною документацією, проводити необхідні технологічні розрахунки, обґрунтувати технологічні режими, описувати їх сутність і вплив на якість готового продукту. До виконання курсової роботи необхідно підійти творчо, врахувати досвід передових підприємств. Курсове проектування готує здобувачів ВО до складнішого інженерного завдання –кваліфікаційної роботи. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Технологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record