IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Брендинг : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» ступеню «бакалавр»

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Лисенко, І. В.
dc.date.accessioned 2023-07-26T11:35:40Z
dc.date.available 2023-07-26T11:35:40Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28616
dc.description Брендинг : мтод. вказ. до виконання контрол. роботи для здобувачів вищ. освіти спеціальності 075 «Маркетинг» ступеню «бакалавр» / уклад. І. В. Лисенко. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» 2023. - 20 с. uk_UA
dc.description.abstract Брендинг – це процес створення і розвитку унікальної ідентичності бренду, яка робить його відмінним від конкурентів і привертає увагу цільової аудиторії. Суть брендингу полягає у створенні і розвитку ідентичності бренду та створює позитивні асоціації у свідомості споживачів. Це означає, що брендинг має важливе значення для будь-якої компанії, яка бажає залучати і утримувати своїх клієнтів. Основні мета та завдання брендингу: створення унікальної ідентичності бренду; розробка назви, логотипу, фірмового стилю, кольорової гами та інших елементів, які роблять бренд відрізняється від конкурентів; позиціонування бренду на ринку: визначення того, яким чином бренд сприймається споживачами, які позитивні асоціації викликає та яку цінність він надає; розвиток місії та цінностей компанії: визначення того, що компанія робить, як вона це робить та які її цінності; створення довіри та лояльності споживачів: виявлення потреб і бажань споживачів та забезпечення їх задоволення, а також встановлення довгострокових відносин з клієнтами. Контрольна робота є формою самостійної роботи здобувачів вищої освіти. Мета контрольної роботи – надати здобувачам вищої освіти допомогу в кращому засвоєнні курсу «Брендинг», поглибленні теоретичних знань, набутих під час прослуховування лекцій і самостійної роботи, формуванні необхідних практичних навичок з брендингу. Для виконання контрольної роботи рекомендується користуватися фаховою літературою, інформацією з періодичних видань, статистичними даними, а також самостійно підібраними офіційними інформаційними джерелами. При написанні контрольної роботи необхідно враховувати такі загальні вимоги: дотримання принципів академічної доброчесності; відповідність орфографічним та граматичним правилам; відповідність вимогам до оформлення текстової документації; послідовність та простота викладення матеріалу роботи; дотримання єдності та відповідності використовуваної термінології загальновизнаним у науковій літературі та встановленим стандартним вимогам. Виконання контрольної роботи дає можливість здобувачу вищої освіти навчитися самостійно працювати з різними інформаційними джерелами, реферувати матеріали періодичної літератури, глибше вивчати основні проблеми брендингу і на підставі цього робити самостійні теоретичні й практичні висновки та прогнози. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Брендинг : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» ступеню «бакалавр» uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record