Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лисенко, І. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-07-26T11:35:40Z | |
dc.date.available | 2023-07-26T11:35:40Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28616 | |
dc.description | Брендинг : мтод. вказ. до виконання контрол. роботи для здобувачів вищ. освіти спеціальності 075 «Маркетинг» ступеню «бакалавр» / уклад. І. В. Лисенко. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» 2023. - 20 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Брендинг – це процес створення і розвитку унікальної ідентичності бренду, яка робить його відмінним від конкурентів і привертає увагу цільової аудиторії. Суть брендингу полягає у створенні і розвитку ідентичності бренду та створює позитивні асоціації у свідомості споживачів. Це означає, що брендинг має важливе значення для будь-якої компанії, яка бажає залучати і утримувати своїх клієнтів. Основні мета та завдання брендингу: створення унікальної ідентичності бренду; розробка назви, логотипу, фірмового стилю, кольорової гами та інших елементів, які роблять бренд відрізняється від конкурентів; позиціонування бренду на ринку: визначення того, яким чином бренд сприймається споживачами, які позитивні асоціації викликає та яку цінність він надає; розвиток місії та цінностей компанії: визначення того, що компанія робить, як вона це робить та які її цінності; створення довіри та лояльності споживачів: виявлення потреб і бажань споживачів та забезпечення їх задоволення, а також встановлення довгострокових відносин з клієнтами. Контрольна робота є формою самостійної роботи здобувачів вищої освіти. Мета контрольної роботи – надати здобувачам вищої освіти допомогу в кращому засвоєнні курсу «Брендинг», поглибленні теоретичних знань, набутих під час прослуховування лекцій і самостійної роботи, формуванні необхідних практичних навичок з брендингу. Для виконання контрольної роботи рекомендується користуватися фаховою літературою, інформацією з періодичних видань, статистичними даними, а також самостійно підібраними офіційними інформаційними джерелами. При написанні контрольної роботи необхідно враховувати такі загальні вимоги: дотримання принципів академічної доброчесності; відповідність орфографічним та граматичним правилам; відповідність вимогам до оформлення текстової документації; послідовність та простота викладення матеріалу роботи; дотримання єдності та відповідності використовуваної термінології загальновизнаним у науковій літературі та встановленим стандартним вимогам. Виконання контрольної роботи дає можливість здобувачу вищої освіти навчитися самостійно працювати з різними інформаційними джерелами, реферувати матеріали періодичної літератури, глибше вивчати основні проблеми брендингу і на підставі цього робити самостійні теоретичні й практичні висновки та прогнози. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Брендинг : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» ступеню «бакалавр» | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |