IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для виробництва пшенично-житніх подових сортів хліба та батонних виробів

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Петрик, М. І.
dc.date.accessioned 2023-07-31T08:30:27Z
dc.date.available 2023-07-31T08:30:27Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/28663
dc.description Петрик, М. І. Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для виробництва пшенично-житніх подових сортів хліба та батонних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / М. І. Петрик ; керівник роботи Р. М. Волкова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 66 с. uk_UA
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі Петрика Максима Івановича на тему : «Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для виробництва пшенично-житніх подових сортів хліба та батонних виробів». Створено проект побудови нового заводу , в асортименті представлені два хлібобулочні вироби : хліб «Дарницький» масою 0,9 кг (су-міш житньо-пшеничного борошна) ; батон «Печерський» масою 0,5 кг (борошно пшенич-не першого сорту). Кваліфікаційна робота містить технологічні розрахунки та підбір об-ладнання. Для випікання хліба «Дарницького» та батону «Печерського» використовуються дві незалежні поточно механізовані лінії у яких установлено печі А2-ХПК-25. Способи приготування які використовуються для двох хлібобулочних виробів : хліб «Дарницький» - приготування на рідкій житній заквасці; батон «Печерський» - безопарним способом з використанням (КМКЗ) і пресованих дріжджів. Для приготування та замішування тіста на хліб та батон використовується безперервний спосіб приготування. Дозування компонентів здійснюється за допомогою дозаторів рідких та твердих компонентів. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів uk_UA
dc.subject хліб «Дарницький» uk_UA
dc.subject батон «Печерський» uk_UA
dc.subject піч А2-ХПК-25 uk_UA
dc.subject "Darnytsky" bread uk_UA
dc.subject "Pechersky" loaf uk_UA
dc.subject oven A2-COD-25 uk_UA
dc.title Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для виробництва пшенично-житніх подових сортів хліба та батонних виробів uk_UA
dc.title.alternative Bread factory project with the installation of 2 A2-COD-25 ovens for the production of wheat and rye grain varieties of bread and loaf products uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 In the qualifying work of Petryk Maksym Ivanovich on the topic: "Bread factory project with the installation of 2 A2-COD-25 ovens for the production of wheat and rye grain varieties of bread and loaf products." A project for the construction of a new factory has been created, the assortment includes two bakery products: "Darnytskyi" bread weighing 0.9 kg (a mixture of rye and wheat flour); Loaf "Pechersky" weighing 0.5 kg (wheat flour of the first grade). The qualification work includes technological calculations and selection of equipment. For baking "Darnytskyi" bread and "Pecherskyi" loaves, two independent, currently mechanized lines are used, in which A2-COD-25 ovens are installed. Cooking methods used for two bakery products: "Darnytskyi" bread - cooking on liquid rye sourdough; Loaf "Pechersky" - steamless method using (KMKZ) and pressed yeast. A continuous method of preparation is used to prepare and knead dough for bread and loaf. Dosing of components is carried out using liquid and solid component dispensers. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record