Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Петрик, М. І.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-07-31T08:30:27Z | |
dc.date.available | 2023-07-31T08:30:27Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28663 | |
dc.description | Петрик, М. І. Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для виробництва пшенично-житніх подових сортів хліба та батонних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / М. І. Петрик ; керівник роботи Р. М. Волкова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 66 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі Петрика Максима Івановича на тему : «Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для виробництва пшенично-житніх подових сортів хліба та батонних виробів». Створено проект побудови нового заводу , в асортименті представлені два хлібобулочні вироби : хліб «Дарницький» масою 0,9 кг (су-міш житньо-пшеничного борошна) ; батон «Печерський» масою 0,5 кг (борошно пшенич-не першого сорту). Кваліфікаційна робота містить технологічні розрахунки та підбір об-ладнання. Для випікання хліба «Дарницького» та батону «Печерського» використовуються дві незалежні поточно механізовані лінії у яких установлено печі А2-ХПК-25. Способи приготування які використовуються для двох хлібобулочних виробів : хліб «Дарницький» - приготування на рідкій житній заквасці; батон «Печерський» - безопарним способом з використанням (КМКЗ) і пресованих дріжджів. Для приготування та замішування тіста на хліб та батон використовується безперервний спосіб приготування. Дозування компонентів здійснюється за допомогою дозаторів рідких та твердих компонентів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів | uk_UA |
dc.subject | хліб «Дарницький» | uk_UA |
dc.subject | батон «Печерський» | uk_UA |
dc.subject | піч А2-ХПК-25 | uk_UA |
dc.subject | "Darnytsky" bread | uk_UA |
dc.subject | "Pechersky" loaf | uk_UA |
dc.subject | oven A2-COD-25 | uk_UA |
dc.title | Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для виробництва пшенично-житніх подових сортів хліба та батонних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Bread factory project with the installation of 2 A2-COD-25 ovens for the production of wheat and rye grain varieties of bread and loaf products | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | In the qualifying work of Petryk Maksym Ivanovich on the topic: "Bread factory project with the installation of 2 A2-COD-25 ovens for the production of wheat and rye grain varieties of bread and loaf products." A project for the construction of a new factory has been created, the assortment includes two bakery products: "Darnytskyi" bread weighing 0.9 kg (a mixture of rye and wheat flour); Loaf "Pechersky" weighing 0.5 kg (wheat flour of the first grade). The qualification work includes technological calculations and selection of equipment. For baking "Darnytskyi" bread and "Pecherskyi" loaves, two independent, currently mechanized lines are used, in which A2-COD-25 ovens are installed. Cooking methods used for two bakery products: "Darnytskyi" bread - cooking on liquid rye sourdough; Loaf "Pechersky" - steamless method using (KMKZ) and pressed yeast. A continuous method of preparation is used to prepare and knead dough for bread and loaf. Dosing of components is carried out using liquid and solid component dispensers. | uk_UA |