IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Ефективне управління асортиментом послуг для підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства (на прикладі відпочинкового комплексу ТОВ «Лаванда»)

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Ювженко, Т. П.
dc.date.accessioned 2024-01-18T10:09:02Z
dc.date.available 2024-01-18T10:09:02Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/29276
dc.description Ювженко, Т. П. Ефективне управління асортиментом послуг для підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства» (на прикладі відпочинкового комплексу ТОВ «Лаванда») : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / Т. П. Ювженко ; керівник роботи В. В. Музика ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 134 с. uk_UA
dc.description.abstract В роботі досліджено категорії асортименту послуг, управління асортиментом готельного підприємтства. Розглянуті методичні підходи до оцінки асортименту послуг, ефектисного управління та вдосконалення асортименту послуг комплексу відпочинку «Лаванда». Запропоновано програму заходів для покращення фінансово-економічної діяльності компанії. Для цього проведено аналіз конкурентних переваг, здійснено детальний аналіз існуючого асортименту послуг готелю. В результаті запропоновано удосконалити діючий перелік послуг: посилення розвитку МІСЕ-туризму, а також доповнивши асортимент новими послугами: відкриття карпатського чану з джакузі в банному комплексі готелю. Крім того запропоновано розробити та впровадити он-лайн додаток для бронювання номерів. Проведені розрахунки доводять доцільність впровадження вказаних заходів, є обгрунтованими до впровадження і генерують додатковий прибуток для підприємства. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject асортимент uk_UA
dc.subject послуга uk_UA
dc.subject управління асортиментом uk_UA
dc.subject готель uk_UA
dc.subject конкурентоспроможність uk_UA
dc.subject ефективне управління uk_UA
dc.subject туризм uk_UA
dc.subject assortment uk_UA
dc.subject service uk_UA
dc.subject assortment management uk_UA
dc.subject hotel uk_UA
dc.subject competitiveness uk_UA
dc.subject effective management uk_UA
dc.subject tourism uk_UA
dc.title Ефективне управління асортиментом послуг для підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства (на прикладі відпочинкового комплексу ТОВ «Лаванда») uk_UA
dc.title.alternative Improvement of the assortment policy of a hotel enterprise (on the example of the recreation complex "Lavanda" LLC) uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The paper explores the categories of service assortment, assortment management in a hotel enterprise. Methodological approaches to assessing the service assortment, effective management, and improvement of the service assortment of the "Lavanda" resort complex are considered. A program of measures to improve the financial and economic activities of the company is proposed. For this purpose, an analysis of competitive advantages was carried out, and a detailed analysis of the existing range of hotel services was conducted. As a result, it is proposed to improve the current list of services: by enhancing the development of MICE tourism and adding new services, such as opening a Carpathian tub with a Jacuzzi in the hotel's sauna complex. Additionally, it is suggested to develop and implement an online application for room reservations. The calculations conducted demonstrate the feasibility of implementing the specified measures, are well-grounded for implementation, and generate additional revenue for the enterprise. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record