Короткий опис(реферат):
У статті наведено результати дослідження фізико-хімічних характеристик випеченого збивного борошняного напівфабрикату з додаванням борошна із цвіркунів у кількості від 5,0…15,0 %. Обґрунтовано зміну показників упікання та терміну зберігання бісквітного напівфабрикату. Термін зберігання збивного борошняного напівфабрикату визначали шляхом дослідження процесу усихання напівфабрикату та крихтуватості м’якушки від 2 до 8 діб. За результатами досліджень визначили, що додавання борошна із цвіркунів у рецептуру бісквітного напівфабрикату не впливало на фізико-хімічні показники готових інноваційних виробів.
Суть розробки, основні результати:
Середа, О. Дослідження фізико-хімічних характеристик збивного борошняного напівфабрикату з борошном із цвіркунів / О. Середа, О. Мельник // Технічні науки та технології. - 2023. - № 4 (34). - С. 182-187.