IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Березкина, Н. А.
dc.date.accessioned 2024-04-03T13:22:47Z
dc.date.available 2024-04-03T13:22:47Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/29952
dc.description Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія" / уклад.: В. М. Челябієва, Н. А. Березкина – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 30 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні рекомендації щодо виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітніх ступенів «бакалавр» розроблені на основі Методичних рекомендацій щодо виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» , які затверджені вченою радою Національного університету «Чернігівська політехніка» 31 серпня 2020 р. протокол № 6 і введені в дію наказом ректора від 31 серпня 2020 р. № 26 із змінами, внесеними згідно із рішенням Вченої ради від 30.06.2022, протокол №5, та наказом ректора № 220/ВС від 30.06.2022, з метою встановлення вимог до написання, оформлення та оцінювання кваліфікаційних робіт. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія" uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record