IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Перегляд Технічні науки та технології. – 2024. – №1 (35) за темою "lactic acid bacteria"

ISSN 2415-363X

Перегляд Технічні науки та технології. – 2024. – №1 (35) за темою "lactic acid bacteria"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Челябієва, В. М.; Буяльська, Н. П.; Березкина, Н. А. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2024)
    У роботі проведена аналітична оцінка мікробіоти борошна, охарактеризовані симбіотичні асоціації мікроорганізмів, які виникають при заквашуванні борошна, та вплив ендогенних факторів на розвиток цих мікробних симбіозів. Аналіз ...