dc.contributor.author |
Пшенична, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T19:58:52Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T19:58:52Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/5211 |
|
dc.description |
Пшенична, Т. М. Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог / Т. М. Пшенична // Вісник Дніпропетровського університету. Серія: Економіка. – 2012. – № 6/4. – С. 207-213. |
en_US |
dc.description.abstract |
У статті розглянуто стан та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів, а також можливість адаптації товаровиробників до міжнародних вимог та вимог ЄС, щодо якості молока та молочної продукції. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності товаровиробників молочної галузі, як на внутрішньому ринку так і можливість освоєння міжнародних ринків. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Дніпропетровськ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Науковий журнал «Вісник Дніпропетровського університету. Серія: Економіка».;№6/4 |
|
dc.subject |
молоко та молочна продукція |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
en_US |
dc.subject |
якість |
en_US |
dc.title |
Гармонізація управління якості і безпеки молочної продукції до світових вимог |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |