dc.contributor.author |
Андросенко, О. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-10-05T17:06:21Z |
|
dc.date.available |
2015-10-05T17:06:21Z |
|
dc.date.issued |
2007 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/5866 |
|
dc.description |
Андросенко О. О. Основні підходи до формування та класифікації витрат на виробництво готової продукції / О. О. Андросенко // Економіка: проблеми теорії та практики : зб. наук. праць : у 3 т. – Дніпропетровськ : ДНУ, 2007. – Вип. 230, Т. IІІ. – С. 672–681. |
en_US |
dc.description.abstract |
У статті розкрито особливості класифікації затрат на різних етапах розвитку економіки, проаналізовано літературні джерела стосовно даної проблеми, сформульовано основні класифікаційні ознаки затрат для цілей управління на підприємствах кондитерської галузі. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Дніпропетровськ : ДНУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Економіка: проблеми теорії та практики : зб. наук. праць;Вип. 230, Т. IІІ. |
|
dc.subject |
класифікація затрат |
en_US |
dc.subject |
управління затратами |
en_US |
dc.subject |
система облікової інформації |
en_US |
dc.title |
Основні підходи до формування та класифікації витрат на виробництво готової продукції |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |