IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Перегляд ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка» за темою "functional products"

ISSN 2415-363X

Перегляд ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка» за темою "functional products"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Філінська, Т.; Шевченко, В.; Філінська, А.; Павлюк, С.; Суха, І. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
    Борошно є компонентом багатьох видів харчової продукції, таких як хлібобулочні, макаронні, кондитерські вироби, м’ясні, рибні емульсійні продукти, соуси та низькокалорійні майонези. Розширення асортименту борошняної продукції ...