IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Перегляд ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка» за темою "wheat bread"

ISSN 2415-363X

Перегляд ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка» за темою "wheat bread"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Сиза, О. І.; Cавченко, О. М.; Журок, І. М.; Дорожинська, М. В. (Чернігів: ЧНТУ, 2017)
    Актуальність теми дослідження. У наш час значного розвитку набуло виробництво борошняних виробів із використанням різноманітних харчових добавок. З цього погляду перспективними є продукти переробки плодів та ягід, що мають ...
  • Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д. (НУ «Чернігівська політехніка», 2021)
    У роботі представлена інноваційна розробка – хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною – порошком цвітної капусти (8 %), порошком броколі (6 %) та лимонної цедри. Фортифікація хліба інноваційними ком- понентами ...