dc.contributor.author |
Сиза, О. І.
|
|
dc.contributor.author |
Савченко, О. М.
|
|
dc.contributor.author |
Квашук, Ю.В.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2015-10-22T22:38:59Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2015-10-22T22:38:59Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7054 |
|
dc.description |
Сиза, О. І. Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв у кислотних робочих середовищах / О. І. Сиза, О. М. Савченко, Ю. В. Квашук // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Технічні науки. - 2011. – №4 (53). – C. 104-109. |
en_US |
dc.description.abstract |
Запропоновано екологічно безпечний інгібітор корозії сталей (ГС-1) на основі насіння гірчиці для захисту обладнання харчової промисловості. Максимальні захисні властивості спостерігаються при застосуванні інгібітора (30 мл/л) у розчинах хлоридної, винної, лимонної кислот: ступінь захисту Z = 89,2 – 97,5 %. Інгібітор корозії ГС-1 має високий ступінь захисту, є технологічним, дешевим, відповідає санітарно-гігієнічним нормам, не порушує технологічний процес і не створює загрозу забруднення навколишнього середовища. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; №4 (53) |
|
dc.title |
Протикорозійний захист обладнання харчових виробництв у кислотних робочих середовищах |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |