IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. чернігова

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Хребтань, О. Б.
dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-22T23:53:44Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-22T23:53:44Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7121
dc.description Хребтань, О. Б. Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. Чернігова / О. Б. Хребтань, Т. М. Денисенко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2012. – №1 (55). – C. 77-81. en_US
dc.description.abstract Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості томатних соусів вітчизняного виробництва, які реалізуються в роздрібних підприємствах м. Чернігова. За результатами проведених досліджень було встановлено, що томатні соуси одного виду, але вироблених різними вітчизняними виробниками, відрізнялися не тільки за органолептичними, але і за фізико-хімічними показниками. Отже, виникає необхідність у проведенні постійних дослідженнях якості продукції, яка з’являється у вітчизняних підприємствах торгівлі. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №1 (55)
dc.title Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. чернігова en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу