Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Хребтань, О. Б. | |
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-22T23:53:44Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-22T23:53:44Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7121 | |
dc.description | Хребтань, О. Б. Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. Чернігова / О. Б. Хребтань, Т. М. Денисенко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2012. – №1 (55). – C. 77-81. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості томатних соусів вітчизняного виробництва, які реалізуються в роздрібних підприємствах м. Чернігова. За результатами проведених досліджень було встановлено, що томатні соуси одного виду, але вироблених різними вітчизняними виробниками, відрізнялися не тільки за органолептичними, але і за фізико-хімічними показниками. Отже, виникає необхідність у проведенні постійних дослідженнях якості продукції, яка з’являється у вітчизняних підприємствах торгівлі. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №1 (55) | |
dc.title | Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. чернігова | en_US |
dc.type | Article | en_US |