IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаю

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.contributor.author Гаценко, С. В.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-23T00:42:52Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-23T00:42:52Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7132
dc.description Денисенко, Т. М. Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаю / Т. М. Денисенко, С. В. Гаценко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2012. – №2 (57). – C. 35-41. en_US
dc.description.abstract Проаналізовано марки чаю, що користуються попитом на ринку України. Розглянуто хімічні складові (розчинні речовини) чаю та їх вплив на властивості готового напою й організм людини. Наведено результати органолептичних та фізико-хімічних досліджень якості конкретних зразків чаю на відповідність вимог стандартів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №2 (57)
dc.title Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаю en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record