Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М.![]() |
|
dc.contributor.author | Гаценко, С. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-23T00:42:52Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-23T00:42:52Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7132 | |
dc.description | Денисенко, Т. М. Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаю / Т. М. Денисенко, С. В. Гаценко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2012. – №2 (57). – C. 35-41. | en_US |
dc.description.abstract | Проаналізовано марки чаю, що користуються попитом на ринку України. Розглянуто хімічні складові (розчинні речовини) чаю та їх вплив на властивості готового напою й організм людини. Наведено результати органолептичних та фізико-хімічних досліджень якості конкретних зразків чаю на відповідність вимог стандартів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №2 (57) | |
dc.title | Дегустаційна оцінка та дослідження фізико-хімічних показників якості чаю | en_US |
dc.type | Article | en_US |