IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження мінерального складу харчового продукту «ріпакового» для спеціального дієтичного споживання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Володченко, І.І.
dc.contributor.author Круль, В.О.
dc.contributor.author Пікула, Л.Ф.
dc.contributor.author Ракша-Слюсарева, О.А.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-23T22:37:40Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-23T22:37:40Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7274
dc.description Володченко І.І. Дослідження мінерального складу харчового продукту «ріпакового» для спеціального дієтичного споживання / І.І. Володченко, В.О. Круль, Л.Ф. Пікула, О.А. Ракша-Слюсарева // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №1 (63). – C. 227-232. en_US
dc.description.abstract Наведено дані результатів вивчення мінерального складу харчового продукту «Ріпакового» для спеціального дієтичного споживання й частково обґрунтовано його стимулюючий вплив на систему імунітету та радіопротективну дію. В изначено масову частку загальної золи і золи, нерозчинної у хлоридній кислоті, масову частку калію, натрію, кальцію, магнію, заліза, міді, марганцю, нікелю, цинку. Розглянуто можливі причини значного біологічного ефекту ХПР, опираючись на дані літератури щодо дії виявлених у ньому мінеральних речовин на показники системи імунітету. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №1 (63)
dc.title Дослідження мінерального складу харчового продукту «ріпакового» для спеціального дієтичного споживання en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу