Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Володченко, І.І. | |
dc.contributor.author | Круль, В.О. | |
dc.contributor.author | Пікула, Л.Ф. | |
dc.contributor.author | Ракша-Слюсарева, О.А. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-23T22:37:40Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-23T22:37:40Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7274 | |
dc.description | Володченко І.І. Дослідження мінерального складу харчового продукту «ріпакового» для спеціального дієтичного споживання / І.І. Володченко, В.О. Круль, Л.Ф. Пікула, О.А. Ракша-Слюсарева // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №1 (63). – C. 227-232. | en_US |
dc.description.abstract | Наведено дані результатів вивчення мінерального складу харчового продукту «Ріпакового» для спеціального дієтичного споживання й частково обґрунтовано його стимулюючий вплив на систему імунітету та радіопротективну дію. В изначено масову частку загальної золи і золи, нерозчинної у хлоридній кислоті, масову частку калію, натрію, кальцію, магнію, заліза, міді, марганцю, нікелю, цинку. Розглянуто можливі причини значного біологічного ефекту ХПР, опираючись на дані літератури щодо дії виявлених у ньому мінеральних речовин на показники системи імунітету. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №1 (63) | |
dc.title | Дослідження мінерального складу харчового продукту «ріпакового» для спеціального дієтичного споживання | en_US |
dc.type | Article | en_US |