dc.contributor.author | Зінченко, Ю.С.![]() |
|
dc.contributor.author | Гуменюк, О.Л.![]() |
|
dc.contributor.author | Шупило, К.О.![]() |
|
dc.contributor.author | Семенюк, О.Ю.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-23T23:10:13Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-23T23:10:13Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7316 | |
dc.description | Зінченко Ю.С. Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції / Ю.С. Зінченко, О.Л. Гуменюк, К.О. Шупило, О.Ю. Семенюк // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №2 (65). – C. 244-248. | en_US |
dc.description.abstract | У виробництві харчових продукті широко використовуються харчові барвники (натуральні, ідентичні натуральним та синтетичні) для надання готовим продуктам привабливого естетичного вигляду. Серед харчових барвників, що дозволені до використання в Україні, є такі, що заборонені в країнах ЄС, США, Австралії, Росії та ін. Досліджено широкий асортимент цукерок, кондитерських та деяких молочних виробів, солодких безалкогольних напоїв щодо вмісту барвників. Встановлено відсоткове співвідношення використання в харчових продуктах натуральних та синтетичних барвників, а також відсоток використання вітчизняними виробниками барвників, що є забороненими в деяких зарубіжних країнах. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №2 (65) | |
dc.title | Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції | en_US |
dc.type | Article | en_US |