IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зінченко, Ю.С.
dc.contributor.author Гуменюк, О.Л.
dc.contributor.author Шупило, К.О.
dc.contributor.author Семенюк, О.Ю.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-23T23:10:13Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-23T23:10:13Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7316
dc.description Зінченко Ю.С. Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції / Ю.С. Зінченко, О.Л. Гуменюк, К.О. Шупило, О.Ю. Семенюк // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №2 (65). – C. 244-248. en_US
dc.description.abstract У виробництві харчових продукті широко використовуються харчові барвники (натуральні, ідентичні натуральним та синтетичні) для надання готовим продуктам привабливого естетичного вигляду. Серед харчових барвників, що дозволені до використання в Україні, є такі, що заборонені в країнах ЄС, США, Австралії, Росії та ін. Досліджено широкий асортимент цукерок, кондитерських та деяких молочних виробів, солодких безалкогольних напоїв щодо вмісту барвників. Встановлено відсоткове співвідношення використання в харчових продуктах натуральних та синтетичних барвників, а також відсоток використання вітчизняними виробниками барвників, що є забороненими в деяких зарубіжних країнах. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №2 (65)
dc.title Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу