IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Вдосконалення асортименту спредів з підвищеною біологічною цінністю

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ракова, В.П.
dc.contributor.author Кудінова, О.В.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-23T23:51:07Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-23T23:51:07Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7354
dc.description Ракова В.П. Вдосконалення асортименту спредів з підвищеною біологічною цінністю / В.П. Ракова, О.В. Кудінова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №3 (67). – C. 253-260. en_US
dc.description.abstract Розглядаються технологічні аспекти розроблення солодковершкових спредів з додаванням соків журавлини і чорниці, з використанням оливкової олії та фруктози. Проведено оцінку органолептичних та фізико-хімічних показників нових продуктів en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №3 (67)
dc.title Вдосконалення асортименту спредів з підвищеною біологічною цінністю en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу