Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ракова, В.П.![]() |
|
dc.contributor.author | Кудінова, О.В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-23T23:51:07Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-23T23:51:07Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7354 | |
dc.description | Ракова В.П. Вдосконалення асортименту спредів з підвищеною біологічною цінністю / В.П. Ракова, О.В. Кудінова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №3 (67). – C. 253-260. | en_US |
dc.description.abstract | Розглядаються технологічні аспекти розроблення солодковершкових спредів з додаванням соків журавлини і чорниці, з використанням оливкової олії та фруктози. Проведено оцінку органолептичних та фізико-хімічних показників нових продуктів | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №3 (67) | |
dc.title | Вдосконалення асортименту спредів з підвищеною біологічною цінністю | en_US |
dc.type | Article | en_US |