dc.contributor.author |
Дітріх, І.В.
|
|
dc.contributor.author |
Марченко, Ю.І.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2015-10-24T22:55:04Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2015-10-24T22:55:04Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.uri |
|
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7425 |
|
dc.description |
Дітріх І.В. Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «нептун» / І.В. Дітріх, Ю.І. Марченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 226-230. |
en_US |
dc.description.abstract |
Розроблено рецептуру виготовлення нового виду рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун» з риби зниженої товарної цінності та апельсинового соку як фруктової заливки. Встановлено оптимальну концентрацію сухих речовин соку у фруктово-ягідному соусі пресервів з оселедця, яка забезпечує продукту оригінальні органолептичні властивості. Виготовлено зразки нового продукту, визначено їх органолептичні та фізико-хімічні показники якості. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; №1 (71) |
|
dc.title |
Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «нептун» |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |