IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «нептун»

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Дітріх, І.В.
dc.contributor.author Марченко, Ю.І.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2015-10-24T22:55:04Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2015-10-24T22:55:04Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/7425
dc.description Дітріх І.В. Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «нептун» / І.В. Дітріх, Ю.І. Марченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 226-230. en_US
dc.description.abstract Розроблено рецептуру виготовлення нового виду рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун» з риби зниженої товарної цінності та апельсинового соку як фруктової заливки. Встановлено оптимальну концентрацію сухих речовин соку у фруктово-ягідному соусі пресервів з оселедця, яка забезпечує продукту оригінальні органолептичні властивості. Виготовлено зразки нового продукту, визначено їх органолептичні та фізико-хімічні показники якості. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки; №1 (71)
dc.title Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «нептун» en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record