Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дітріх, І.В.![]() |
|
dc.contributor.author | Марченко, Ю.І.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-24T22:55:04Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-24T22:55:04Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7425 | |
dc.description | Дітріх І.В. Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «нептун» / І.В. Дітріх, Ю.І. Марченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 226-230. | en_US |
dc.description.abstract | Розроблено рецептуру виготовлення нового виду рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун» з риби зниженої товарної цінності та апельсинового соку як фруктової заливки. Встановлено оптимальну концентрацію сухих речовин соку у фруктово-ягідному соусі пресервів з оселедця, яка забезпечує продукту оригінальні органолептичні властивості. Виготовлено зразки нового продукту, визначено їх органолептичні та фізико-хімічні показники якості. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №1 (71) | |
dc.title | Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «нептун» | en_US |
dc.type | Article | en_US |